HTML

PSPGAMES

psp játékok tesztje, leírása, bemutatása.

Friss topikok

  • Dannyman: Igaz, az egyben van olyan hogy az ellen végig védekezik, én mondtam hülyeséget, bocs. Azzal játszo... (2008.07.15. 21:15) Dragonball Z Shin Budokai 2

Linkblog

Manhunt 2

2008.02.03. 02:34 Brekicc

Ezzenel megnyitom az 5 perces játékelemzések bejegyzését.

A stuff ugye elsősorban az erőszakosságával szerzett hírnevet magának a gamerek körében, ami engem nem izgatott fel sosem, ha mellette nincs jó tartalommal megtöltve egy játék. A Manhunt 2 kb. 5 percet volt fent a pspmen, ami idő tökéletesen elég volt arra hogy megunjam és töröljem a pspről. A játék grafikus motorja a GTA3-ból megismert enginet használja még mindig, vagyis baltával faragott, alacsonyan textúrázott  környezet és karakterek. A játék irányítása elég darabos, a környezet végig nyomasztó és kihalt. Nyoma sincs a Resident Evil 2-ből megismert izgalmas játékmenetnek. Én halálra untam azt hogy hol fecskendővel, hol üvegszilánkal, hol pedig egy szikével hadonászva kell bolyongani különböző ronda és nyomasztó üres épületekben. Megtekintését csak üresfejű erőszakra vágyó proli szülők tinédzsereinek ajánlom.

Értékelés 20%

Szólj hozzá!

Címkék: psp leírás 2 elemzés manhunt előzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://pspgames.blog.hu/api/trackback/id/tr67322850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása